Arda Güler kadro dışı bırakıldı

A Milli Futbol Takımı'nın yıldızları arasında yer alan genç yetenek Arda Güler'e kötü haber geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 13:25

A Millî Futbol Takımı, EURO 2024 Çeyrek Final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler için ise kötü bir haber geldi.

Arda Güler, Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İspanyol basını, Arda'nın Türkiye Millî Takımı için büyük motivasyon kaynağı olduğunu ve beğeni topladığını vurguladı. Özellikle Madrid'de, Arda'nın gelecek sezon önemli bir rol oynayacağı öngörülüyor. Carlo Ancelotti'nin, Arda'nın potansiyelini maksimum düzeyde kullanması gerektiği belirtilirken, Madrid taraftarları da genç oyuncunun ilk 11'de daha fazla şans bulmasını istiyor.

Real Madrid, sezon öncesi hazırlık kampını Amerika Birleşik Devletleri'nde yapacak ve burada önemli maçlar oynayacak. Ancak Euro 2024'te yarı finale yükselen Mbappe, Camavinga, Tchouameni, Mendy, Carvajal gibi oyuncularla birlikte Arda Güler'in kamp kadrosunda olmayacağı açıklandı. Bu durum, genç yeteneğin dinlenmesini ve sezon öncesinde Real Madrid'in kampına daha iyi hazırlanmasını sağlayacak.

Real Madrid, Amerika turnesi kapsamında Milan ile 1 Ağustos'ta, Barcelona ile 4 Ağustos'ta ve Chelsea ile 7 Ağustos'ta karşılaşacak."