Antalyaspor 0- 0 Göztepe

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Corendon Airlines Park'ta ağırladığı Göztepe ile 0-0 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 00:58

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Corendon Airlines Park'ta konuk ettiği Göztepe ile golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı. Maç boyunca her iki takım da fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşma 0-0'lık skorla sona erdi.

ANTALYASPOR KADROSU:

Başlangıç Onbiri: Kenan Piric, Veysel Sarı (Emrecan dk. 85), Amar Gerxhaliu, Thalisson Kelven, Erdoğan Yeşilyurt, Soner Dikmen, Erdal Rakip (Kaluzinski dk. 72), Güray Vural, Van de Streek (Emre Uzun dk. 63), Larsson (Samudio dk. 63), Djenepo (Safuri dk. 85)

Yedekler: Abdullah, Doğukan Özkan, Mert Yılmaz, Mehmet İlhan, Burak

Teknik Direktör: Alex de Souza

Sarı Kartlar: Erdal Rakip, Erdoğan Yeşilyurt

GÖZTEPE KADROSU:

Başlangıç Onbiri: Arda Özçimen, Nazım Sangare (Nielsen dk. 68), Heliton, Koray Günter (Taha dk. 68), Dismas, Djalma (İsmail Köybaşı dk. 82), Yalçın Kayan (Tijanic dk. 64), Solet (Doğan dk. 64), Dennis, Romulo, Kubilay Kanatsızkuş

Yedekler: Ekrem, Ahmet Ildız, İzzet, Uğur Kaan Yıldız, Ogün

Teknik Direktör: Stanimir Stoilov

Sarı Kart: Dennis

GÖZTEPE TEKNİK DİREKTÖRÜ'NDEN AÇIKLAMA 

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Stoilov, hava şartlarının maçın zorluğunu artırdığını belirterek, “Bu akşam hava koşulları nedeniyle her iki takım için de zorlu bir maç oldu. Her iki takım da sahada elinden gelenin en iyisini yaparak iyi futbol oynamaya çalıştı. Antalyaspor topa bizden daha fazla sahip oldu, ancak biz daha fazla fırsat yakaladık. Maalesef bu fırsatları gole çeviremedik. Her iki takım da mücadele etti ve iyi bir performans sergilemeye çalıştı” dedi.

Sezonun ilk maçının, takımın mevcut sıkıntılarını görmeleri açısından bir fırsat sunduğunu vurgulayan Stoilov, “Bu ilk maç, takım olarak karşılaştığımız sıkıntıları görmemiz adına bir fırsat oldu. Bu sorunların üzerine çalışmaya devam edeceğiz. Daha iyi olmak için takım olarak her şeyimizi vereceğiz” şeklinde konuştu.