Ümit Özdağ: 'Gazze'de bebekler öldürülüyor diye üzülüyorduk meğer İstanbul'da bebeklerimiz öldürülüyormuş'

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu istifaya davet etti. Özdağ, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde düzenlediği basın açıklamasında 'Biz, Gazze'de bebekler öldürülüyor diye üzülüyorduk meğer İstanbul'da hastanelerde bebeklerimiz öldürülüyormuş.' ifadelereine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 20:59

Yenidoğan bebekleri öldüren çete Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturdu.

Konu ile ilgili her kesimden tepki dolu sözler sarf edilirken Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu istifaya çağırdı.

Özdağ, yenidoğan bebekleri öldüren çeteyle ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenleyerek şu ifadelere yer verdi;

'Biz, Gazze'de bebekler öldürülüyor diye üzülüyorduk meğer İstanbul'da hastanelerde bebeklerimiz öldürülüyormuş. Üstelik bu yıllardan beri sürüyor. Bizim tespit edebildiğimiz, Savcılığa ilk suç duyurusu, dikkat edin 2007 sonbaharında Şişli Savcılığına yapılmış. Bir doktor tarafından hem de 3 kez yapılmış. Bir işlem yapılmamış. Bugüne gelelim; 28 Mart 2023'te bir vatandaşımız CİMER'e ihbar etmiş, 2 Mayıs 2023'te. 5 hafta sonra CİMER İstanbul Sağlık İl Müdürlüğü Özel Hastaneler Bölümüne suç duyurusunda bulunmuş. Bunu iletmiş. İl Sağlık Müdürlüğü suç duyurusunu İstanbul Emniyetine bildirmiş. Ancak ne zaman bildirdiğini bilmiyoruz. Çünkü evrağın üzerinden tarih bölümü kesilmiş.