AK Parti eski İlçe Başkanı Yavuz Selim Tuncer hayatını kaybetti

AK Parti Esenler'in eski İlçe Başkanı ve kurucu ilçe başkanlarından Yavuz Selim Tuncer (55) hayatını kaybetti. Tuncer’in vefatı, ailesini, AK Parti teşkilatını ve sevenlerini yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 18:29

Uzun süredir rahatsızlık yaşayan AK Parti İBB meclis üyesi ve Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer’in ölüm haberini ilk olarak eski AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan sosyal medya hesabından duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Yavuz Selim Tuncer için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı, yol ve dava arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’in vefatından büyük üzüntü duydum. Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına, Ümraniyeli hemşehrilerime ve AK Parti’mize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı, yol ve dava arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’in vefatından büyük üzüntü duydum.Yavuz Selim kardeşime Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına, Ümraniyeli hemşehrilerime, AK Parti’mize başsağlığı diliyorum.

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) August 18, 2024