Survivor All Star'da ilk finalist kim oldu?

Survivor All Star 2024'te nefes kesen mücadeleler sonucunda ilk finalist belli oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 07:39

Survivor All Star tarihinin en zorlu ve çekişmeli sezonlarından biri geride kalırken, nefes kesen mücadeleler sonucunda ilk finalist belli oldu. 10 Haziran 2024 Cuma günü ekrana gelen 139. bölümde, 5 finalist adayı kıran kırana bir parkurda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ilk finalist kim oldu? İşte detaylar...

İlk final oyununun sonucunda kolyeyi kazanan ve birinci finalist olan yarışmacı Batuhan oldu.

Final koltuğuna oturan ilk isim Batuhan Karacakaya belli olsa da, kalan finalistlerin kim olacağı ve Batuhan'ın rakibinin kim olacağı hala merak konusu. Heyecan dolu Survivor All Star macerası TV8'de devam ediyor.

ACUN ILICALI AÇIKLADI:  SURVİVOR ALL STAR'DA YENİ SİSTEM

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da heyecanı doruğa çıkaran bir acil durum konseyi düzenledi ve finale giden yolu belirleyecek yeni sistemi açıkladı. Bu sistem, Survivor tarihinde bir ilk olarak adaya damgasını vuracak ve yarışmacıları zorlu bir mücadeleye sokacak.

Acun Ilıcalı, yeni sistemi açıklarken şu sözleri kullanmıştı:

"Arkadaşlar finale giden yol şöyle ortaya çıkacak. Dokunulmazlık oyununu altınız birden oynuyorsunuz. Kuralların detaylarını Murat anlatacak ama herkes herkesle oynayacak. Bir kişi dokunulmaz olacak. Ada konseyi olmayacak. Ertesi gün bir daha oynayacaksınız. Kalan 5 kişi yine herkes birbiriyle oynayacak, 2.dokunulmaz oyununa çıkacak ve kalan 4 kişi düelloya çıkacak.

Daha sonra final oyunları başlayacak. Final oyunları için 5 yarışmacı yine sahneye çıkacak. Birinci oyunun galibi birinci finalist oluyor. İkinci oyunun galibi ikinci finalist. Kalan 3 kişi İstanbul'da canlı yayında düello oynayacak.

5 yarışmacı İstanbul'a gitme hakkına sahip olacak. Final günü 4 yarışmacıyla olacak. 4 yarışmacı İstanbul'da tarihi bir finalde rekabet edecek.

Kazanan yılın Survivor'ı olacak."