Survivor 2024 Nefise Karatay kaç yaşında? Nefise Karatay nereli?

Survivor Nefise Karatay hakkında merak edilenler vatandaşlar tarafından arama motorları üzerinden araştırılıyor. Nefise Karatay’ın 2023 yılındaki Survivor yarışmasında şampiyon olduğu biliniyor. Peki Nefise Karatay kimdir? Survivor Nefise Karatay nereli? İşte Nefise Karatay hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 23:39

Bu sene Survivor 2024 All Star’da iddialı ve parkurlarda göz dolduran performansıyla ismi öne çıkan kadın yarışmacılardan biri olan Nefise Karatay’ın kim olduğu merak ediliyor. 2023 şampiyonu olan ve adından söz ettiren, mücadelesiyle gündem olan Survivor Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında? Nefise Karatay evli mi? Nereli? İşte Survivor Nefise hakkında merak edilenler...

Survivor 2024 All Star’a tekrar katılarak iddialı bir performans sergileyen ve kadın yarışmacılar arasında özel hayatı en çok merak edilenler arasında yer alan Nefise Karatay hakkında arama motorları üzerinden araştırmalar yapılıyor.

2023 Survivor sezonunda birinci olan Nefise Karatay, Survivor 2024: All Star yarışmasında finale kalan 2 isimden biri oldu. Peki, adından sıkça söz ettiren kadın yarışmacı Nefise Karatay kimdir, kaç yaşında? Nefise Karatay bekar mı? İşte detaylar...

SURVİVOR 2024 NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Nefise Karatay 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. 24 yaşındaki genç yarışmacı Milli atlet olarak uzun atlama ve engelli atmala dallarında başarılı kariyeriyle öne çıkıyor.

Survivor 2024 Nefise Karatay henüz 5 yaşındayken annesinin çabalarıyla spor hayatına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başlayan Karatay, İstanbul’a gelerek spor kariyerinde profesyonelliğe adım attı. Nefise Karatay ardından ailesi ile İzmir’e yerleşti.

SURVİVOR NEFİSE NERELİ, HANGİ OKULDAN MEZUN OLDU?

Nefies Karatay aslen Balıkesir Edremitli. Survivor Nefise Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümü’nde eğitimini sürdürüyor.

Survivor Nefise’nin Türkiye ve Balkan şampiyonlukları bulunuyor.

SURVİVOR NEFİSE KARATAY EVLİ Mİ?

2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay’ın bekar olduğu ve İzmir’de yaşadığı biliniyor.

NEFİSE KARATAY’IN INSTAGRAM HESABI NE?

Survivor şampiyonu Nefise Karatay instagramda ‘nefiseekaratay’ hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunuyor.

2023 yılındaki Survivor yarışmasında ünlüler takımına yedeklerden giren ilk isimlerden biri olan Nefise Karatay’ın hırsı ve azmi yarışmaya damga vuruyor. 2023’te yarışmacı Özgür ile finale kalan Karatay en fazla SMS’i alarak şampiyon oldu.

2024 yılında ise Batuhan Karacakaya'dan sonra finale adını yazıran ikinci isim.