Survivor 2024 Avatar Atakan kaç yaşında, kimdir ve nereli? Avatar Atakan’ın gerçek adı ne?

Survivor 2024 Avatar Atakan hakkında merak edilenler vatandaşlar tarafından arama motorları üzerinden araştırılıyor. Avatar Atakan, 4 kez katıldığı Survivor yarışlarındaki hırsı ve inanılmaz mücadelesiyle biliniyor. Peki Avatar Atakan kimdir? Survivor Avatar Atakan nereli ve gerçek adı ne? İşte Avatar Atakan hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 23:40

Survivor 2016 yılında katıldığı ilk yarışma kariyerinde birinici olan Avatar Atakan, Survivor 2024: All Star yarışlarındaki mücadelesiyle dikkatleri üzerine topluyor. 2024 Survivor yarışlarına yedeklerden gelerek kırmızı takımda mücadele eden Avatar Atakan’ın kim olduğu merak ediliyor. Avatar Atakan kaç yaşında? Avatar Atakan nereli? Survivor Avatara Atakan’ın gerçek adı ne? İşte Avatar Atakan hakkında merak edilen detaylar...

SURVİVOR 2024 AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Avatar Atakan gerçek adıyla Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. 34 yaşındaki başarılı sporcu ve yarışmacı Türk kick boks, muay thai sporcusu ve oyucu olarak biliniyor.

Spor hayatına basket ile başlayan Avatar Atakan 16 yaşında vücut geliştirme, 17 yaşında da dövüş sporları ile tanıştı. Avatar Atakan o günden bu zamana birçok başarıya imza attı.

2011 yılında Özbekistan’da düzenlenen yarışlarda Özbek rakibini nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu oldu. Bu şampiyonluk ise Türkiye’de ilk altın madalyayı alan isim oldu.

2016 senesinde Survivor Ünlüler Gönünüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alan Avatar Atakan, 5 aylık mücadelenin sonucunda Survivor şampiyonu oldu.

Survivor kariyeri sonrası ringlere dönen Avatar Atakan, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur.

AVATAR ATAKAN’IN OYUNCULUK KARİYERİ

Profesyonel spor hayatı dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Avatar Atakan’ın modellik kariyeri de bulunmaktadır.

2017 yılıda Star TV’de yayınlanan Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizide 12 bölüm oynayan Avatar Atakan, sosyal medya hesabından “oyunculuk zor meslek ve bu yüzden diziden ayrılmış bulunmaktayım” diyerek açıklama yaptı.

İddialara ve çıkan haberlere göre Atakan Arslan’ın ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile anlaşamadığı için diziden ayrıldığı belirtiliyor.

AVATAR ATAKAN'IN SURVİVOR KARİYERİ

Survivor 2016'nın şampiyonudur. Yarışmanın Kıbrıs'ta yapılan finalinde şampiyonluğU elde etmiştir.

2022'de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele ederek yarışmayı 9. sırada tamamlamıştır.

2024’te Survivor 2024: All Star yarışmasına yedeklerden dahil olmuşt ve kırmızı takımda ter dökmüştür.

AVATAR ATAKAN EVLİ Mİ?

2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenen Avatar Atakan’ın 2018 yılının Haziran ayında Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu olmuştur. 2023 yılının Mart ayında ise Arslan çiftinin ikinci çocukları olan Zenia Arslan isimli bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

AVATAR ATAKAN’IN INSTAGRAM HESABI NE?

Survivor 2016 şampiyonu Avatar Atakan, instagramda “avataratakan” hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunuyor.