Siyah Kalp izleyici ile buluşuyor! Siyah Kalp'in oyuncu kadrosu ve konusu...

Show TV’de bu akşam izleyicisiyle buluşacak olan Siyah Kalp dizisine ilişkin araştırmalar devam ediyor. Peki, Siyah Kalp dizisinin oyuncuları kimler? Siyah Kalp dizisinin konusu ne?

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 16:19

Show TV, izleyicilere yeni bir dizi sunmanın heyecanını yaşıyor. Sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions tarafından hazırlanan ve Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Siyah Kalp’, bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Dizinin tanıtım afişi büyük ilgi gördü ve yıldız isimlerin yer aldığı etkileyici görselliğiyle dikkat çekti. Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde geçen ‘Siyah Kalp’, güçlü ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Şansalan ailesinin geçmiş hesaplaşmaları ve gelecek planları arasında yaşadığı karmaşa, dizinin temel temasını oluşturuyor.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizinin kadrosunda Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy gibi başarılı isimler bulunuyor.

SİYAH KALP DİZİSİNİN KONUSU 

Show TV’de ekranlara gelecek olan "Siyah Kalp" dizisi, sürükleyici bir aile dramı sunuyor. Senaryosunu Yıldız Tunç’un yazdığı dizi, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu) ve onun varlıklı iş adamı eşi Samet (Burak Sergen) etrafında gelişen olayları konu alıyor.

Yıllar sonra, annelerinin kim olduğunu öğrenen ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), Kapadokya’daki ihtişamlı konakta ortaya çıkar. Nuh, burada Sevilay (Leyla Tanlar) ile tanışırken, Melek’in yolu Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden ve mevcut yaşamından saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh’un aileye sızmayı ve Cihan ile Sevilay’ın kalbinde yer edinmeyi başarması, olayları karmaşıklaştıracaktır.