Semicenk ilk kez Harbiye'de sahne aldı

Son dönemdeki şarkılarıyla dikkat çeken Semicenk, ilk kez Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 10:55

Son zamanlarda bestelediği ve seslendirdiği şarkılarla müzik dünyasında adından söz ettiren Semicenk, geçtiğimiz akşam ilk kez Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Biletleri satışa sunulduğu gün tükenen konser öncesi, başarılı sanatçı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"Bu, ilk Harbiye konserimiz ve oldukça heyecanlıyız. Bu konser için çok yoğun bir şekilde hazırlandık," diyen Semicenk, repertuarında birçok güzel değişiklik yaptıklarını belirterek, "Umarım seyircimiz de beğenir" ifadesini kullandı.

“İnatçı Biriyim”

Geçtiğimiz ay Spotify'da aylık 7 milyon dinlenmeyi aşan Semicenk, “Türkiye’nin en çok dinlenen adamı sensin. Bu konuda ne düşünüyorsun?” sorusuna, “Öncelikle hayranlarıma çok teşekkür ediyorum. Ben de herkes gibi bu başarı için çok emek verdim. İstediğimiz şeylere ulaşmak için inatçı olmak gerekiyor; ben de sanırım öyleyim” yanıtını verdi.

“Olmadığım Biri Gibi Görünmüyorum”

“Harbiye konserinizde biletlerin çıktığı gün tükenmesini neye bağlıyorsunuz?” sorusuna Semicenk, "Aramızda duvarlar örmüyoruz. Seyircimizi seviyoruz ve onlar da bizi seviyor. Olmadığımız biri gibi görünmeye çalışmıyoruz. Bu durum, sanattan daha önemli" diye yanıtladı.

“Annenin Feryadı Gözümün Önünden Gitmiyor!”

Son dönemde yaşanan üzücü olaylarla ilgili düşünceleri sorulduğunda, başarılı sanatçı, "O videoları gördüm. O annenin feryadında kendi insanlığımdan utandım; hala gözümün önünden gitmiyor. Bu duruma topluca bir ‘dur’ dememiz lazım. Bu olayların bir an önce sona ermesini diliyorum. Sapkın insanlara lanet olsun" şeklinde bir açıklama yaptı.

Röportajın ardından sahneye çıkan Semicenk, konserine "Düşer Aklıma", "Batık Gemi" ve "Al Sevgilim" gibi sevilen parçalarıyla başladı.

Harbiye’yi dolduran binlerce hayranıyla birlikte şarkılarını seslendiren Semicenk, konserin sonunda büyük alkışlar eşliğinde sahneye geri döndü ve "Yana Yana" şarkısıyla bis yaptı.