Sanat camiasını yıkan ölüm! Ünlü isimlerden Metin Arolat paylaşımı

Sahnedeyken beklenmedik bir şekilde fenalaşan ve tüm çabalara rağmen hayata tutunamayan Metin Arolat, 52 yaşında aramızdan ayrıldı. Sanatçının ani ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 19:52

Ünlü sanatçı Metin Arolat, 52 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sahnedeki bir performansı sırasında yaşanan sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın ölümü, sanat camiasında büyük bir kayıp olarak değerlendirildi.

Sanatçının ölümü ile büyük üzüntü yaşayan ünlü isimler bir biri ardına paylaşımda bulunarak acılarını dile getirdi.

İşte ünlü isimlerin ve siyasetçilerin Metin Arolat ile ilgili paylaşımları;

Mansur Yavaş

Genç yaşta aramızdan ayrılan değerli sanatçı Metin Arolat’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Müzik dünyasına kazandırdığı eserleriyle hep hatırlanacak. Ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Sabahat Akkiraz

Müzik ailemiz genç bir üyesini daha yitirdi. #metinarolat şarkıcı,besteci,yönetmendi. “Ben çapulcu metin” diyerek cumhurbaşkanının elini sıkmıştı. Işıklarda yat sevgili Metin Arolat. Her ölüm erken ölüm.

Atilla Taş

Metin Arolat tanıdığım en iyi insanlardan birisi, 90’lı yılların efsane iş ve kliplerine imza atmış dünya tatlısı bir meslektaşımdı. İnanamıyorum! Duyduğumda canım yandı. Neşesi ortalığı aydınlatırdı! Çok üzüldüm nurlar içinde yatsın.

Mesut Yar

Artık “dert değil” diyemem. Nur içinde yat Metin #MetinArolat

NAGİHAN KARADERE

Mekanın cennet olsu inşallah güzel kalpli insan #metinarolat

Yesim Salkım

Canım güzel kalpli meslektaşım çok üzgünüm mekanın cennet olsun #metinarolat

Mustafa Bozbey

Şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat’ın aramızdan ayrılışını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Genç yaşta vefat ederek sanatseverlere büyük bir hüzün yaşatan Metin Arolat’a Allah’tan rahmet, sanat dünyasına ve ailesine sabırlar diliyorum.