Şahan Gökbakar’dan MHP lideri Bahçeli’ye tepki! 'Gerçekten nedir bu yaşadığımız?'

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı çağrıya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:28

Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, ‘Umut hakkı için başvurması ve TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşması’ için çağrı yapması gündeme bomba gibi düştü.

Bu çağrıya tepkiler bir biri ardına gelirken ünlü komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

‘BİZ NEYİN İÇİNDEYİZ BÖYLE?’

Gökbakar paylaşımında;

‘Daha 2 yıl önce Kılıçdaroğlu gelirse terörist başını salacak, teröristler Kılıçdaroğlu'na haydi diyor diye montaj videolarla, terör ve teröristle iş birliği yapıyor bunlar falan diye her yerde halkı işleyerek seçim kazanmadınız mı? 2 yıl oldu ya daha. Şimdi 'Öcalan'ın tecriti kalksın, meclise gelsin konuşsun' falan... Ya biz neyin içindeyiz böyle? Nasıl oluyor bu kadar? Gerçekten nedir bu yaşadığımız? ‘ ifadelerine yer verdi.

Daha 2 yıl once Kılıcdaroglu gelirse terorist başını salacak, teroristler Kilicdaroglu'na haydi diyor diye montaj videolarla, terör ve teröristle işbirliği yapıyor bunlar falan diye her yerde halkı işleyerek seçim kazanmadınız mı? 2 yıl oldu ya daha. Şimdi "Öcalanın tecriti… pic.twitter.com/m3IHd6NVoz

— Şahan Gökbakar (@sgokbakar) October 23, 2024