Reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti gözde oldu!

Dün akşam ekrana gelen yapımlar arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicilerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 18:18

Kızılcık Şerbeti, yayınlandığı gün izleyicilerin ilgisini yoğun bir şekilde üzerine çekmeyi başardı. ABC1 grubunda 9.07 izlenme oranı ve 24.77 izlenme payı elde eden dizi, AB grubunda 8.92 izlenme oranı ve 27.87 izlenme payı ile izleyicilerden tam not aldı. Total grubunda da 7.10 izlenme oranı ve 20.75 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizi, Faruk Turgut’un yapımcılığında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi önemli oyuncuları bir araya getiriyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 70. BÖLÜMDE ŞOK GELİŞMELER

Dizinin 70. bölümünde, Abdullah’ın Alev bebekle köşke geri dönmesi ve Doğa ile Fatih’in beklenmedik buluşması dikkat çekti. Abdullah, Alev bebeğin velayetini kaybetme korkusuyla Pembe’nin onayıyla köşke geri döndü. Alev bebeğin Pembe ile birlikte olduğunu öğrenen Sönmez ve Kıvılcım’ın tepkisi ise bölüme damga vurdu. Meri, bu durumu fark ederek gönüllü dadı olmak istediğini açıkladı ve Nursema’nın yardımıyla köşke kabul edildi. Meri’nin köşke taşınmasıyla dizide yeni bir sayfa açılmış oldu. İlk günden itibaren Pembe’nin Meri’ye bir çalışan gibi davranması, izleyicilerde merak uyandırdı.

GELİŞEN OLAYLAR VE İLİŞKİLER

Bölümde Kıvılcım, yayınevinden emekli olan iş arkadaşının veda yemeğinde Ömer ile karşılaştı. Ömer’in, Metehan’ın kız arkadaşının annesi Cansu’nun bulunduğu mekâna davetli olması ve Cemal ile tanışması, gergin anların yaşanmasına neden oldu. Cemal’in meydan okurcasına davranışları, Ömer’i şüpheye düşürdü ve izleyicileri ekran başına kilitledi.

Diğer taraftan, Doğa ve Fatih’in ilişkisi de bölümün en önemli noktalarından birini oluşturdu. Giray’ın çocuk sahibi olmayı istemediğini açıklaması, Doğa’yı derinden etkiledi. Doğa, kendisini Fatih ile evli olduğu dönemde gittikleri kafede bulduğunda bir sürprizle karşılaştı. Görkem’in barışma teklifini reddeden Fatih ile kafede karşılaşması, bölümün final sahnesinde büyük heyecan yarattı.