Reha Muhtar’ın rahatsızlığı sonrası ailede kriz!

Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından oğlu Poyraz'a ulaşamayan Deniz Uğur, Nilüfer ve kızının oğlunu yanına aldığını iddia etti. Ancak Nilüfer, bu iddiaları reddederek kızının Poyraz'ı kaçırmadığını ve Poyraz'ın annesiyle görüşmek istemediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 11:17

Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından yaşanan gelişmelerde, eski eşi Deniz Uğur, oğulları Poyraz'ın yerini bilmediğini ve Nilüfer ile kızının Poyraz'ı yanlarına aldığını öne sürdü.

Ancak Nilüfer, bu iddiaları yalanlayarak, kızının Poyraz'ı kaçırmadığını, Poyraz'ın kendi rızasıyla yanlarında olduğunu ve annesiyle görüşmek istemediğini açıkladı.

Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılmasının ardından yaşanan bu gelişmeler, aile içindeki gerginliği bir kez daha gözler önüne serdi

Reha Muhtar'ın ikiz çocuklarının annesi olan Deniz sosyal medya hesabından yayımladığı videoda;

‘İnanılmaz bir şey yaşıyorum. Bir telefon geliyor "Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı" diye... Çocuğuma ulaşamıyorum. Çocuğumun nerede olduğunu bilmiyorum. Hiç kimseye ulaşamıyorum. Hastaneye gidiyorum bana deniyor ki; "Ayşe Nazlı Yumlu yani Nilüfer'in kızı Poyraz'ı aldı ve hastaneden çıktılar." Onlara ulaşmaya çalışıyorum araya birilerini sokarak, Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyorlarmış. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Son derece öfkeliyim. Bakın ben iki yıldır avukatımla birlikte mahkemeye bu insanların, Reha Muhtar'ın sağlığının yerinde olmadığını, kendine bile bakabilecek durumda olmadığını, çocuk emanet edilebilecek durumda olmadığını hatta kendine de zarar verebileceğini söylüyorum bu beyanlarımız dosyada da var.’ İfadelerine yer verdi.

Deniz Uğur'un açıklamaları sonrası avukat Feyza Altun da şu açıklamayı yaptı;

'Edindiğimiz bilgiye göre Reha Muhtar dün bir balık restoranında çocuğun yanında yüklü miktarda alkol alıp çocuğun bütün itirazlarına rağmen araba kullanmıştır. Arabaya binmeden yere kapaklandığı ayakta zor durduğu müvekkilime görgü şahitleri tarafından aktarılmıştır. Restoran yetkilisi ile de görüşülüp teyit alınmıştır. Zira kan tahlillerinde alkol oranı tespit edilecektir.Daha sonra da mevzu bahis durum gerçekleşmiş. Bizler de sizler gibi olayı basından öğrendik.

Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şube'ye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik. Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz. Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın şeklinde bir cevap aldık.

Bir çocuğun ; babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

Deniz Uğur Vekili Av.Feyza Altun'