Nilüfer ve kızını oğlunu kaçırmakla suçlamıştı! Deniz Uğur geri adım attı

Reha Muhtar'ın geçirdiği kaza sonrası oğlunun sanatçı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia eden oyuncu Deniz Uğur, yaptığı son açıklama ile tartışmaların sonlandırıldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 12:24

Reha Muhtarın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın geçirdiği kaza sonrası oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Yaşanan bu olayların ardından Nilüfer, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmıştı. Sessizliğini bozan Nilüfer, çocuk kaçırma veya alıkoyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Kendisi ile ilgili gündem olan olayların tamamının iğrenç bir iftira olduğunu söyleyen Nilüfer, 4 gündür Bodrum’da kızının ise İstanbul’da olduğunu söylemişti.

Poyraz’ın annesine gitmek istemediğini belirten Nilüfer, aralarında kan bağı olmasa da kızı Ayşe Nazlı ile Poyraz’ın kardeş olduğunu ifade etti.

Poyraz’ın Ayşe Nazlı’yı aradığını açıklayan Nilüfer, çocukların beraber Reha Muhtar’ın evine gittiğini söyledi.

Daha sonra “Ayşe Nazlı, Poyraz'ı hastaneye getirsin yoksa suç duyurusunda bulunacağız” diye bir telefon geldiğini belirten Nilüfer, kızına hastaneye dönmeleri gerektiğini söyledi.

DENİZ UĞUR’DAN YENİ AÇIKLAMA

Yaşanan bu olayların ardından oyuncu Deniz Uğur’dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşmalar giderilmiştir” dedi.

“Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir” diyen Deniz Uğur, “Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.