Nazan Öncel: 'Duş alırken ağlaya sızlaya yazdım'

Nazan Öncel, son günlerde yeniden popüler olan "Beni Hatırla" şarkısıyla ilgili konuştu. Nazan Öncel, 'O gün duşa girmeden önce Beni Hatırla diye bir şarkım yoktu, duş alırken ağlaya sızlaya yazdım çıktım; on dakika içinde doğmuştu.' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 00:40

Müzik dünyasının sevilen ismi Nazan Öncel, yıllar sonra yeniden gündemde olan "Beni Hatırla" şarkısına dair merak edilenleri paylaştı.

90'ların unutulmaz şarkılarından biri olan "Beni Hatırla"nın söz yazarı ve yorumcusu Nazan Öncel, şarkının yeniden viral olmasıyla ilgili;

'Yazıldıktan otuz iki sene sonra keşfedilmesi de hoş. (Sene 1992) O gün duşa girmeden önce Beni Hatırla diye bir şarkım yoktu, duş alırken ağlaya sızlaya yazdım çıktım; on dakika içinde doğmuştu.

Düşündüm de şarkıların da bi’ kaderi var işte şu hayatta. Bi’ klip çektim tabii elim mahkum, beklemede kalın dostlar.

“Sen bir yerlerde ben bir şehirde; Akşam olunca beni hatırla.”açıklamasında bulundu.

Yazıldıktan otuz iki sene sonra keşfedilmesi de hoş. (Sene 1992) O gün duşa girmeden önce Beni Hatırla diye bir şarkım yoktu, duş alırken ağlaya sızlaya yazdım çıktım; on dakika içinde doğmuştu. Düşündüm de şarkıların da bi’ kaderi var işte şu hayatta. Bi’ klip çektim tabii elim… pic.twitter.com/8GEikm9xO8

— Nazan Öncel (@nazan_oncel) August 6, 2024