MasterChef 10 yarışmacısı kim oldu?

Her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyiciler, MasterChef Türkiye'yi büyük bir ilgiyle takip ediyor. Son bölüm olan 22 Temmuz 2024 tarihli yayında, ana kadroya giren 10. yarışmacı belirlendi. Bu bölümde, ikinci grubun son yarışmacısının kim olduğu ise merak konusu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 10:59

MasterChef 2024 sezonu heyecanı devam ediyor. Son yayınlanan bölümde, ana kadro için yarışan ikinci gruptan son yarışmacının belirlendiği açıklandı. Ayrıca 22 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde, ana kadroya girecek 10. yarışmacı da ikinci gruptan seçilen son yarışmacı oldu.

Yarışmanın ilk etabında, katılımcılardan önce aşure yapmaları istendi. Şeflerin tadımı sonrasında en beğenilen tabağı yapan 5 yarışmacı, ikinci etaba geçmeye hak kazandı. İkinci aşamada, yaratıcılık bölümünde ise yarışmacılardan isot ile yemek yapmaları istendi. En iyi yemeği hazırlayan yarışmacı ise ana kadroya giren ve önlüğün sahibi olan 10. kişi oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ANA KADRONUN 10. YARIŞMACISI KİM OLDU? 

Isot kullanarak en yaratıcı tabağı hazırlayan yarışmacı Beril oldu. Beril, büyük bir risk alarak isot ile tatlı yaparak şefleri etkiledi ve sonuçta ana kadroya giren 10. yarışmacı olarak önlüğün sahibi oldu. Peki, MasterChef Beril kimdir? 

MasterChef 10 yarışmacısı Beril'in seçilmesinin ardından arama motorları üzerinden, "MasterChef Beril kimdir? MasterChef Beril Yavuz nerelidir ve kaç yaşında?" işte detaylar...

MASTERCHEF BERİL KİMDİR? 

Beril Yavuz, Tekirdağ Saray'dan yarışmaya katıldı. 2019 yılında Kıbrıs'taki Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun oldu. Tanya'nın arkadaşı olan Yavuz, babasının sağlık sorunları nedeniyle bir süre mesleğe ara verdi. Daha sonra mutfak kariyerine geri dönmek için İtalya ve Bursa'da çalıştıktan sonra Abu Dabi'ye gitti.