Kıvanç Tatlıtuğ David Hasselhoff'a benzetildi!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, reklam yüzü olduğu firmanın yeni sezonu için çekildiği fotoğraflardan birini sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, avid HasselhKnight Rider dizisinde Michael Knight rolünü canlandıran David Hasselhoff'a benzetildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:07

Yakışıklı oyucu Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü bir markanın reklam yüzü. Firmanın yeni sezonu için yapılan çekimlerin ardından bir fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a yorum yağdı.

Oyuncu Tatlıtuğ'un fotoğrafı sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Bazı hayranlar Tatlıtuğ'un estetik yaptırdığını söylerken, bazıları ise oyuncuyu Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinde Michael Knight rolünü canlandıran David Hasselhoff'a benzetti. 

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? 

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983'te Adana'da doğmuş, Türk oyuncu ve eski manken olarak tanınmaktadır. 2002 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birincilik elde etmesinin ardından, Best Model of the World seçilmesiyle uluslararası alanda adını duyurmuştur.

Kıvanç Tatlıtuğ, Erdem ve Nurten Tatlıtuğ'un oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Ailesinin kökenleri, baba tarafından Arnavut ve Boşnak, anne tarafından ise Edirne’ye dayanmaktadır. Tatlıtuğ, başarılı kariyeriyle Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yere sahip olmuştur.

DAVİD HASSELHOFF KİMDİR? 

David Hasselhoff, 17 Temmuz 1952'de Baltimore'da doğmuş Amerikalı bir oyuncu ve şarkıcıdır. En çok, Kara Şimşek (Knight Rider) dizisindeki Michael Knight rolü ile tanınan Hasselhoff, aynı zamanda Sahil Güvenlik (Baywatch) gibi popüler televizyon yapımlarında da başrol oynamıştır.

Kariyerinde önemli bir dönem olan 2002'de, alkol bağımlılığı nedeniyle ünlü bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görmüştür. Özel hayatında, 1984'te aktris ve şarkıcı Catherine Hickland ile evlenmiş, ancak 1989'da boşanmıştır. Aynı yıl Pamela Bach-Hasselhoff ile evlenen oyuncu, bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuştur; ancak çift 2006 yılında boşanmıştır.

Hasselhoff, beş kardeş arasında ikinci sıradadır. 2006'dan 2009'a kadar America's Got Talent (Amerika Yeteneğini Arıyor) yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Ailesi, Alman, İrlandalı ve İngiliz kökenli Katoliklerden oluşmaktadır. Büyük-büyük-büyükannesi Meta, 1865 yılında Almanya'dan Baltimore'a göç etmiştir.