Hollywood'un yıldızı Bruce Willis'in kızı ile ilgili şoke eden haber!

Hollywood'un efsanevi isimlerinden Bruce Willis ve ailesi, son zamanlarda sağlık mücadeleleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Emmy ve Altın Küre ödüllü aktör, afazi ve frontotemporal demans ile mücadele ederken, kızı Tallulah Willis ise otizm teşhisiyle karşı karşıya. İşte, bu ünlü ailenin yaşadığı son gelişmelerin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 14:52

Ünlü Hollywood aktörü Bruce Willis ve ailesi, son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Afazi ve frontotemporal demans gibi ciddi hastalıklarla boğuşan Willis, kızı Tallulah Willis'in ise otizm teşhisi aldığı biliniyor. Bu sağlık sorunları, Willis ailesinin yaşadığı zorlu sürecin sadece bir kısmını oluşturuyor. Detaylar haberimizde...

BRUCE WİLLİS VE AİLESİNİN SON DURUMU

Hollywood'un Emmy ve Altın Küre ödüllü yıldızı Bruce Willis, 2022 Mart'ında afazi teşhisi aldı. Afazi, beynin bazı bölgelerindeki işlev bozukluğu nedeniyle konuşma, anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen bir durumdur.

Bu haberi duyan Willis hayranları büyük bir şok yaşadı. Ünlü aktörün ailesi, 2023 Şubat'ında 68 yaşındaki Willis'in frontotemporal demans hastalığına yakalandığını duyurdu. Bu hastalık nedeniyle Willis, oyunculuk kariyerini sonlandırmak zorunda kaldı.

Willis'in kızı Tallulah Willis ise geçtiğimiz yaz otizm teşhisi aldığını açıkladı. Otizm, sosyal becerilerde, tekrarlayan davranışlarda, konuşma ve sözel olmayan iletişimde zorluk yaşanmasıyla karakterize olan nörolojik ve gelişimsel bir bozukluktur.

Tallulah Willis, Instagram'da babasıyla birlikte katıldığı bir etkinlikten bir video paylaşarak otizm teşhisi hakkında konuştu. "Teşhisim hakkında ilk kez açıkça konuşuyorum. Geçtiğimiz yaz öğrendim ve hayatımı tamamen değiştirdi" dedi.

Otizm, dünya çapında yaklaşık her 100 çocuktan birinde görülen bir durumdur. Bu sağlık mücadelesinde Willis ailesi, bilinçlendirme ve destek için kamuoyuna seslerini duyurmaya devam ediyor.