Hasan Can Kaya kahkahaya boğuldu: Beni göle bıraktı

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında bir seyirci, eşini düğün günü fotoğraf çekimi sırasında gölde unuttu. Seyircinin anısını dinleyen izleyiciler ve Hasan Can Kaya kahkahaya boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:50

Exxen’de yayınlanan "Konuşanlar" programı, sunucusu Hasan Can Kaya'nın esprili yaklaşımıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde, bir seyircinin anlattığı olay, salonu kahkahalara boğdu.

Yeni evli olan bir seyirci, fotoğraf çekimi için bir fotoğrafçı ile anlaştıklarını ve farklı bölgelerde çekim yaptıklarını anlattı. Seyirci, "Fotoğraflar çekildi, geldik benzinliğe üstümüzü başımızı değiştirmek için. Yakıtı aldım, bindim arabaya. Fotoğrafçı da arabada. Sema da arabada zannediyorum tabii. Ben bastım gittim. Arabada bir sessizlik var. 'Sema' dedim, ses yok. Sonra baktım arkaya, Sema yok!" diyerek komik bir anısını paylaştı. Seyircinin eşi ise bir an, "Beni göle bıraktı!" dedi.

Seyirci, durumu fark ettiklerinde geri döndüklerini ve Sema'nın ağlamakta olduğunu belirtti. "Tamam, haklı olabilir ama kafa bırakmadı," şeklinde devam eden anlatımı, tüm salonu kahkahalara boğdu.

Hasan Can Kaya, bu komik hikaye karşısında ne diyeceğini şaşırarak, "Tabii canım, ne var bunda," şeklinde bir tepki verdi. Bu an, izleyicilere hem eğlenceli hem de unutulmaz bir deneyim sundu.

"Konuşanlar" programı, böyle ilginç ve komik anılarla dolu hikayelerle izleyicilerin kalbinde yer etmeye devam ediyor.