Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli?

SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in biyografisi merak ediliyor. Peki, Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 11:22

SHOW TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek'in biyografisi merak edilerek araştırılıyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDE NİLAY KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteri, Ünal ailesinin en büyük oğlu Mustafa ile evlenerek hayalini kurduğu zenginliğe ulaşmıştır. Olaylara karşı olan merakıyla öne çıkan Nilay, sivri dili ve çevresindekileri iğneleyen tarzıyla dikkat çekmektedir. Bu özellikleri, karakterin dizideki dinamiklerini ve izleyiciler üzerindeki etkisini güçlendirmektedir.

FEYZA CİVELEK KİMDİR?

Feyza Civelek, 1995 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine Acemi Cadı dizisiyle adım atan Civelek, Kavak Yelleri dizisinde kısa bir süre rol aldıktan sonra, geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan Adını Feriha Koydum dizisinde yer almıştır.

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Civelek, annesi Melis Civelek'in 2014-2016 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisinin senaristi olmasıyla da dikkat çekmektedir. Ayrıca, Güllerin Savaşı dizisinde rol almak için 1,5 ay gibi kısa bir sürede önemli bir kilo vermesiyle gündeme gelmiştir. Sosyal medyada da aktif olan Civelek’in Instagram’da 2 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.