Birce Akalay, Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya yumruk atmasıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı

Türk televizyon dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Birce Akalay, son günlerin en çok konuşulan olaylarından biri olan Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya yönelik sert hamlesiyle ilgili sessizliğini bozdu. Olayın ardından merakla beklenen açıklama sonunda geldi. Akalay, yaşananların arka planını ve duygularını paylaşarak hayranlarını şaşırttı. İşte, bu gelişmenin tüm detayları ve Birce Akalay'ın samimi açıklamaları!

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 17:34

Türk medyasını sarsan olayın perde arkası yavaş yavaş aydınlanıyor! Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, İnanç Konukçu'ya yönelik şaşırtıcı hamlesi sonrası sessizliğini koruyan isimlerden biri olan Birce Akalay, sonunda konuştu. Olayın tüm detaylarını ve duygularını içeren açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Akalay, hayranlarını şaşırttı. İşte, Türkiye'nin gündemini sarsan bu olayın ardındaki sıcak gelişme ve Birce Akalay'ın ilk tepkisi!

BİRCE AKALAY'DAN İŞLER KONUKÇU OLAYI AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde yaşanan olay, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, eski rol arkadaşı İnanç Konukçu'ya attığı yumruk, birçok kişinin dikkatini çekmişti. Ancak bu olayın içinde bulunan bir başka ünlü isim olan Birce Akalay da sessiz kalmadı. Akalay, olayın ardından ilk kez konuşarak kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Nejat İşler'in bir gece kulübünde arkadaşı Birce Akalay'la eğlendiği sırada yaşanan bu olay, gecenin gündemine oturmuştu. İşler'in alkolün etkisiyle tanıyamadığı İnanç Konukçu'ya attığı yumruk, geceye damgasını vurmuştu. Ancak olayın sadece bir yumrukla sınırlı kalmadığı, Birce Akalay'ın da başını duvara çarpmasıyla daha karmaşık bir hal aldığı belirtilmişti.

Söz konusu olayın ardından sessiz kalmayan Birce Akalay, medyaya ilk açıklamasını yaparak yaşananları değerlendirdi. Akalay, "İki insan arasında öyle şeyler olabilir. Ben neden aynı ortamda olduğum için manşette yer aldım bilmiyorum. Konu bazen A iken Z oluyor ya sizde biliyorsunuz bu çok ciddiye alınabilecek bir durum değil" şeklinde konuştu.

Birce Akalay'ın bu açıklamaları, olayın iç yüzünü anlamak adına önemli bir adım olarak kabul edildi. Ancak yaşananların detayları ve gelişmeler, merakla beklenmeye devam ediyor.