Arka Sokaklar'da şok sahne: Tevfik Moralı Sedat Peker oldu!

Ekranların en uzun soluklu dizisi olarak adeta rekor kıran Arka Sokaklar dizisinde Tevfik Moralı adlı karakter, Sedat Peker’e benzer şekilde tasvir edildi. O sahneler sosyal medyada geniş yankı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 12:08

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 19. sezonuyla 13 Eylül Cuma akşamı izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin 681. bölümünde, izleyicilerin gözünden kaçmayan bir ayrıntı dikkat çekti: Bölümde, Suudi Arabistan’a kaçan ve hakkında arama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker'e gönderme yapıldığı iddia edildi.

Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Ebru Cündübeyoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı bu bölümde, Tevfik Moralı adlı karakter, Sedat Peker’e benzer şekilde tasvir edildi. Moralı’nın kameraya geçtiği sahneler, Peker’in 3 yıl önceki itiraf videolarını hatırlattı.

Moralı'nın dizideki sahnelerinde, tespih ve belgelerle çevrili bir ortamda video çekmesi, Sedat Peker’in itiraf videosuyla benzerlik gösterdi. Ayrıca, Moralı’nın yurtdışında kaçtığı ve videolarını orada çektiği detayları da Peker’in yaşadıklarıyla örtüşüyor.

Moralı, videolarında yurtdışına nasıl kaçtığını ve bazı komiserlerin haksız yere gözaltına alındığını öne sürüyor. Bölümdeki Moralı’nın şu sözleri ise dikkat çekti:

“Baktım hapis yolu göründü yurt dışına kaçtım. Bu videoda kanun adamı diye saydığımız makamına unvanına güvenip bir halt sandığınız adamların gerçek yüzünü göstereceğim.”

Sedat Peker’in gözaltına alınmasından ve itiraflarından esinlenen bu karakter, dizinin izleyicileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Arka Sokaklar, her sezon final yapacağı beklenirken, 19. sezonuyla da ekranlarda kalmaya devam ediyor.