Acun Ilıcalı'dan Hasan Yalnızoğlu için başsağlığı mesajı!

Ünlü isim Hasan Yalnızoğlu, "Survivor" ve "Anadolu Ateşi" projeleriyle geniş kitleler tarafından tanınarak sevilen bir figür haline gelmişti. Yalnızoğlu'nun vefatı, birçok ünlü isim ve hayranı tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Acun Ilıcalı da dahil olmak üzere birçok kişi, Yalnızoğlu için başsağlığı mesajları yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 07:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 07:23

Bir dönem Survivor'da yarışan ve Anadolu Ateşi’nde baş dansçı olarak tanınan Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Sevenleri başsağlığı mesajları yayınladı. 

Menajer Tümay Özokur, sosyal medya hesabında "Şaka mısınız ya... Teker teker gidiyorsunuz. Çok sevdim lan seni. Sende beni çok. Adam." ifadeleriyle acısını dile getirdi.

Yarışmacı Çağan Atakan Arslan ise, "Çok sevdiğim güzel insan Hasan Yalnızoğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanın cennet olsun güzel insan. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim." mesajını paylaştı.

Acun Ilıcalı da X hesabında, "Değerli arkadaşımız Hasan Yalnızoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadeleriyle taziyelerini iletti.