Tatlım Tatlım filmi oyuncuları kimler? Tatlım Tatlım filmi konusu ve oyuncu kadrosu

3 Temmuz Çarşamba gün Stra TV’nin yayın akşında yer alan ve sinemaseverlerle buluşan Tatlım Tatlım filmi konusu ve oyuncuları gündmee geldi. Filmi beyaz perdede kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler televizyon ekranlarının başına geçti. Peki Tatlım Tatlım filminin konusu ne? Tatlım Tatlım filminin yönetmeni ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 02:00

Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Tatlım Tatlım filmi romantik komedi türünde. 2017 yılında vizyon giren filmin oyuncu kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor.

TATLIM TATLIM FİLMİ KONUSU

Tatlım Tatlım filmini Yılmaz Erdoğan, Haybeden Gerçeküstü Aşk'tan sinemaya uyarladı. Filmde aynı partide tanışan 4 çiftin tanışmaları ve geçirdikleri süreç mizahi bir dille anlatılıyor. Komedi türündeki filmde 4 ayrı çift aynı partide tanışır ve aralarında da tatlım-tatlım bir ilişki başlar. Çiftlerin ilişkilerinin her evresi bir durum komedisi olarak karşımıza çıkıyor.

TATLIM TATLIM FİLMİNDE HANGİ OYUNCULAR OYNUYOR?

Senaryosunu ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Tatlım Tatlım filmi 2017 yılında vizyona girmişti. Filmin oyuncu kadrosunda komedinin yeni nesil sevilen isimleri Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente, Şebnem Bozoklu yer alırken filmin erkek oyuncu kadrosunda ise Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Fatih Artman yer alıyor.

TATLIM TATLIM FİLMİN ANA KARAKTERLERİ KİMLER?

Ayça (Aylin Kontente) ve Metin (Bülent Emrah Parlak): Yeni tanışan ve birbirlerine aşık olan bir çift.

Gülşah (Büşra Pekin) ve Volkan (Çağlar Çorumlu): Uzun zamandır birlikte olan ve evlilik kararı alan bir çift.

Neşe (Şebnem Bozoklu) ve Levent (Serkan Keskin): Evli ve çocuklu olan, ilişkilerinde sorun yaşayan bir çift.

Efsun (Gupse Özay) ve Timuçin (Fatih Artman): Birlikte yaşamaya karar veren ve ailelerinden gizli evlenen bir çift.

Film, her bir çiftin ilişkisinin farklı bir aşamasını inceliyor. Ayça ve Metin'in yeni başlayan aşkının heyecanını, Gülşah ve Volkan'ın evlilik hazırlıklarının stresini, Neşe ve Levent'in ilişkisindeki çatışmaları ve Efsun ve Timuçin'in aileleriyle olan mücadelelerini izliyoruz.

Tatlım Tatlım, insan ilişkilerinin karmaşıklığını ve komikliğini ustalıkla anlatan, izleyiciyi hem güldüren hem de düşündüren bir film. Filmdeki karakterler ve ilişkileri oldukça gerçekçi ve inandırıcı bir şekilde tasvir edilmiş. Filmin diyalogları da oldukça esprili ve akıcı.