Servet Operasyonu filmi Türkiye'de mi çekildi?

Servet Operasyonu filmi Türkiye'de mi çekildi? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konu başlıkları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Servet Operasyonu filmi Türkiye'de mi çekildi? sorusunun yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 22:11

"Servet Operasyonu" filmi Türkiye'de mi çekildi? Bu soru, arama motorlarında merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, Servet Operasyonu filmi Türkiye'de mi çekildi? İşte detaylı cevabı...

SERVET OPERASYONU FİLMİ TÜRKİYE'DE Mİ ÇEKİLDİ?

22 Ağustos Perşembe akşamı, aksiyon sinemasının vazgeçilmez isimlerinden Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı "Servet Operasyonu" filmi, Star TV'de izleyicilerle buluştu. Aubrey Plaza ve Cary Elwes gibi isimlerin de yer aldığı yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken film, hem heyecan dolu sahneleriyle hem de sürükleyici hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

DÜNYAYI KURTARMA GÖREVİ!

"Servet Operasyonu", dünyayı tehdit eden yeni bir silahın kontrolünü ele geçirmek isteyen bir milyarder silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune'un maceralarını konu alıyor. Fortune, CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışarak, bu tehlikeli silahın dünyaya yayılmasını engellemek için ölümcül bir oyunun içine giriyor.

TÜRKİYE'DEN DÜNYAYA UZANAN BİR YAPIM

Filmin çekimlerinin bir kısmı, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Antalya'da gerçekleştirilmesi, yapımın ülkemizdeki sinemaseverler için ayrı bir öneme sahip. Antalya'nın eşsiz doğal güzellikleri, filmin bazı sahnelerine adeta birer sinema seti gibi hizmet etmiş.