Sağlık Bakanlığı iller arası kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tayin kura canlı izle

Sağlık Bakanlığı iller arası kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? soruları arama motorları üzerinden araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı tayin kura canlı izle...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 10:33

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan iller arası tayin kura çekimi, canlı olarak gerçekleştirilecek. Noter huzurunda ve bilgisayar ortamında yapılacak olan kura çekimi sonrasında, iller arası tayin kura sonuçları sorgulanabilir olacak. 2024 yılı haziran dönemi için isteğe bağlı iller arası yer değiştirme başvuruları 26 Haziran 2024 itibariyle başlamışken, gözler kura çekimine çevrildi.

Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir? Sağlık Bakanlığı iller arası kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte sürece dair tüm detaylar:

Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura çekimi, sağlık personelinin görev yerlerini değiştirmek için yapılan resmi bir süreçtir. Bu süreç, genellikle sağlık çalışanlarının, meslek hayatlarında çeşitli nedenlerle farklı illerde görev yapabilmeleri amacıyla düzenlenir. 

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN DUYURU

Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden, "2024 yılı haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme suretiyle atanma kurası" başlıklı duyuruda şu ifadelere yer verildi:

 Başvuru değerlendirme sonuçları ve hizmet puanları ile ilgili yapılan itirazların sonuçları, EKİP sistemi üzerinden ilan edilmiştir. Kura çekilişi, 26 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.30'da Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesi'nde noter huzurunda yapılacaktır. Kura çekilişi, şeffaflık ilkesi gereği Bakanlığımızın YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak olup, salona giriş izni bulunmamaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sağlık Bakanlığı'nın iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları, kura çekimi sonrasında https://yhgm.saglik.gov.tr/ internet adresi üzerinden duyurulacaktır. Personel, yeni görev yerlerini bu adreste yayınlanan listelerden öğrenebilir.

SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesinde, 2024 yılı Haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme kurası, 26 Temmuz 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura çekimi, şeffaflık ilkesi gereği canlı olarak yayınlanacak olup, detaylı bilgiler yhgm.saglik.gov.tr adresinde duyurulacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI TAYİN KURA CANLI İZLE EKRANI