Rita Ora kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Rita Ora kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan gündem konuları arasında yerini aldı. Peki, merak edilerek araştırılan Rita Ora kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtı nedir? İşte cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 16:26

Priştine, Kosova doğumlu Rita Ora, 26 Kasım 1990'da dünyaya gözlerini açtı. Ailesiyle birlikte küçük yaşta Birleşik Krallık'a göç eden Ora, müzik tutkusunu henüz genç yaşta keşfetti. 2007 yılında ilk adımlarını attığı müzik serüveninde, 2012 yılında çıkardığı "Hot Right Now" ve "How We Do (Party)" single'ları ile büyük bir çıkış yakaladı.

Popüler müzik dünyasının aranılan isimlerinden biri haline gelen Rita Ora, o zamandan beri sayısız hit şarkıya imza attı. "R.I.P.", "Poison", "Black Widow" ve "Anywhere" gibi parçalarla dünya çapında milyonlarca hayran kazandı. Müzik yeteneğinin yanı sıra oyunculuk yeteneğiyle de dikkat çeken Ora, "Fifty Shades of Grey", "Southpaw" ve "The Fast and the Furious 6" gibi filmlerde rol aldı.

Son yıllarda müzik ve sinemaya odaklanan Rita Ora, özel hayatıyla da magazin dünyasının gözdelerinden biri. Taika Waititi ile evlendiği ve Anne olmak üzere olduğu haberleri ile gündeme gelen Ora, başarılarına yenilerini ekleyerek emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.