Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş zavrak kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Dilkopat karakteri ile tanınan Güneş Zavrak, son dönemde hayatı merak konusu olan isimler arasında yer almaktadır. Peki, Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş zavrak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 23:22

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Dilkopat karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan Güneş Zavrak, son dönemde hayatı merak edilen isimlerden biri oldu. Zavrak, Kaybedenler Kulübü filminde de rol almış ve Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide oyunculuk yapmıştır.

PİS YEDİLİ'NİN DİLKOPAT'I GÜNEŞ ZAVRAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

25 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir'de doğan Güneş Zavrak, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Teknolojisi Bölümü'nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Dilkopat karakteri ile yaşayan Zavrak, kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınmayı başardı.

Güneş Zavrak, kariyerine Kaybedenler Kulübü filminde canlandırdığı Ceyda karakteri ile devam etti. Bu rolüyle de büyük beğeni topladı. 2018 yılında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Mine karakterini canlandıran Zavrak, performansıyla dikkat çekti.

1.72 metre boyunda ve Oğlak burcu olan Güneş Zavrak, son olarak Savaşçı dizisinde Yeva karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Zavrak, oyunculuk kariyerindeki başarılı performansları ve etkileyici rolleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yıl Film Adı Karakter Oyuncu 2020 Gün On4 Sevin - 2018 Elimi Bırakma Mine - 2015 Ayrılsak da Beraberiz Serpil - 2011 Pis Yedili Dilkopat - Damla - 2010 Kaybedenler Kulübü Ceyda -