Kocaali’de asfalt çalışmaları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kuzeydeki asfalt yenileme çalışmalarına Kocaali’de hız verdi. Şehrin sahiline ulaşımı sağlayan Büyük Melen Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde başlatılan yol yenileme projeleri, bölgenin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 17:06

Sakarya’nın dört bir yanında ulaşım ağlarını modernize eden Büyükşehir Belediyesi, estetik dokunuşlarla tüm ilçelere değer katmaya devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon ekipleri, planlı bir şekilde Kocaali’de asfalt yenileme işlerini sürdürüyor.

Sahile Erişimi Kolaylaştıracak Projeler

YOL-BAK ekipleri, Kocaali’nin sahiline giden iki önemli güzergâhta çalışmalara başladı. Büyük Melen Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde yürütülen projede, toplamda 1.250 metrelik yol 3.000 ton sıcak asfaltla yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında, bölge sakinleri daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayacak ve Kocaali’nin turizm potansiyeli artmış olacak.

Kocaali Belediye Başkanı Turan Yüzücü, çalışmaları yerinde inceleyerek, projeye verdikleri destekten dolayı Başkan Yusuf Alemdar ve ekibine teşekkür etti. Bu çalışmalar, hem yerel halkın yaşam kalitesini artıracak hem de bölgenin cazibesini artıracak önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.