Gülşah Durbay kimdir, hangi ilçenin belediye başkanı?

Hakkında çıkan iddialarla merak edilen bir isim haline gelen Gülşah Durbay ile ilgili araştırmalar arama motorları üzerinden devam ediyor. Peki, Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, nerede okudu, hangi ilçenin belediye başkanı?

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 17:01

Son günlerde kendisine atılan iftiralarla gündem olan ve bir açıklama yapan Gülşah Durbay ile araştırmalar sürüyor. Peki, Gülşah Durbay kimdir, hangi ilçenin belediye başkanı? İşte Gülşah Durbay ile ilgili detaylar...

GÜLŞAH DURBAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NEREDE DOĞDU? 

4 Ocak 1988'de Manisa'da dünyaya gelen Gülşah Durbay, eğitim hayatına burada başladı. 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde ekonomi ve finans alanında doktora çalışmalarına devam etti.

Profesyonel kariyerine özel bir şirkette yöneticilik yaparak başlayan Durbay, aynı zamanda gıda güvenliği, iş güvenliği, kalite ve strateji konularında şirketlere danışmanlık hizmeti sundu. Bu süreçte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Gençlik Kolları'nda da aktif görev aldı.

Durbay, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şehzadeler Belediye Başkanı olarak seçilerek Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı unvanını kazandı. Bu başarı, Durbay'ın toplumda kadın liderliğinin önemini vurgulayan bir adım olarak dikkat çekiyor.