Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda?

Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda? sorusu arama motorlarında merak edilerek araştırılan sorular arasında yer alıyor. Peki, Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda? sorusunun yanıtı nedir? İşte detaylı cevabı...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 23:06

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın unutulmaz maceralarıyla hafızalara kazınan "Dünya Güzellerim" programı, bu yaz tatil konseptiyle geri dönüyor. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever, bu yaz SHOW TV'de yepyeni bir maceraya atılıyor! "Dünya Güzellerim Tatilde" adlı programda, efsanevi divalar kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için kolları sıvayacak.

Oteli müşterilerle doldurmak için tüm imkanlarını kullanacak olan bu renkli ekip, her hafta kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlamak için tatlı bir rekabete girecek.

Bülent Ersoy'un divası tavırları, Safiye Soyman'ın eğlenceli sohbetleri, Banu Alkan'ın güzelliği ve Seray Sever'in enerjisiyle dolu bu program, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

"Dünya Güzellerim Tatilde" 2. bölümü perşembe akşamı saat 20.00'de SHOW TV'de!

Efsanelerin tatil keyfine ortak olmak ve bu eğlenceli maceraya tanık olmak için 11 Temmuz Perşembe akşamı 20.00'de SHOW TV'yi kaçırmayın!