Akif Manaf’ın “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” kitabı raflarda yerini aldı

Kitapları 73 dile çevrilen ve 101 eseriyle tanınan Nobel Barış Ödülü Adayı Akif Manaf’ın merakla beklenen yeni eseri “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” raflarda yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 17:20

Dünyaca ünlü yazar, karmaşık konuları sade bir dille aktarma yeteneğiyle büyük bir okur kitlesine hitap ediyor. Bu kitabında "Affetmek" temasını derinlemesine ele alan Manaf, konuyu kapsamlı bir biçimde inceliyor.

A.Z. Yayıncılık'tan çıkan bu eser, teorik bilgilerin yanı sıra çok yönlü pratik deneyimlere de dayanıyor. Kitapta yapılan araştırmalar, diyalektik, analitik, psikolojik ve fenomenolojik unsurları içeriyor.

KİTAP ARKA KAPAKTAN:

Bu kitapta sadece affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü artırmaktadır.

İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin sadece bir alternatif veya bir seçim olmadığını sunmaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır.

Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan veya intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece güçlü ıslah edici bir yönü vardır. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok önemlidir.

Asırlardır insanlık zoraki bir şekilde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden ortaya çıkar.

Günümüzün en ilginç yazarlarından biri olan Akif Manaf, kişisel gelişim alanında okurların ilgisini çeken keskin analizleriyle öne çıkıyor.

Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak,  Kahkaha, Fanatizm, Beden gibi insana dair hemen her konuda 101 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor.

Kitapseverler, yazarın tüm eserleri hakkında güncel paylaşımları, onun kitaplarına özel sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirler.

Ayrıca, Manaf 27-29 Eylül tarihlerinde Hollanda Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluşacak. Onun, 1-3 Ekim’de Barselona, 4-6 Ekim’de Kıbrıs, 16-20 Ekim’de Frankfurt, 6-17 Kasım’da Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım’da Çin ve 30 Kasım’da Meksika’da düzenlenecek önemli kitap fuarlarında imza günleri yapacağı da duyuruldu.

“Affetmek (Affetme Psikolojisi)” adlı eseri, affetme konusundaki derin ve etkileyici anlatımıyla, okuyucularına bu önemli tema hakkında kapsamlı yanıtlar sunuyor. Bu kitabı mutlaka edinmelisiniz; elinizden bırakamayacağınız bir başucu eseri olacak!