Bursaspor Basketbol FIBA Europe Cup için İspanya’da

Bursaspor Basketbol Takımı, 9 Ekim Çarşamba akşamı oynayacağı grubun ilk maçı olan Casademont Zaragoza karşılaşması için İspanya’da.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:48

Bursaspor Basketbol Takımı, FIBA Europe Cup B Grubu’ndaki ilk maçında İspanyol takımı Casademont Zaragoza ile karşılaşmak üzere İspanya’nın başkenti Madrid'e gitti.

9 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Bursaspor Basketbol İspanyol takım Casademont Zaragoza ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin’in de yer aldığı kafile, Madrid Havalimanı'nda Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği'nden Sinan Kılıçkaya ve Erdem Şimşek tarafından karşılandı.

Takım, Madrid'den sonra 3 saatlik bir otobüs yolculuğu ile maçın oynanacağı Zaragoza’ya geçti ve burada bir antrenman gerçekleştirerek maç hazırlıklarını tamamladı.

Takımımız, FIBA Europe Cup B Grubu'nda yarın akşam saat 21.00'de oynayacağı grubun ilk maçı olan Casademont Zaragoza karşılaşması için İspanya'nın Başkenti Madrid'e gitti.Başkanımız Sezer Sezgin'in de yer aldığı kafilemizi havalimanında Türkiye Cumhuriyeti Madrid… pic.twitter.com/1Ps2soKKFG

— Bursaspor Basketbol (@BsBasketbol) October 8, 2024

Bursaspor, grup aşamasındaki bu önemli mücadele için heyecanla hazırlanıyor.