Bursaspor Başkanı Çelik'ten bilet açıklaması!

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Bursaspor-Kahramanmaraşspor karşılaşmasının bilet satışlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 18:38

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, X platformundaki paylaşımında, Bursaspor-Kahramanmaraşspor maçı bilet satışlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Çelik paylaşımında, "Sevgili Bursasporlular Rekor katılımın olduğu ilk iki maçımızda yaşanılan sıkıntıların en büyük sebebi, online biletlerin ve QR kodların mükerrer kullanılması olmuştur. Stadyum dışındaki kontrol alanlarında ve turnikelerde yüzlerce kez mükerrer geçiş sorunu yaşanmış ve bu durum biletini/kombinesini alarak maça girmek isteyen taraftarlarımızı da mağdur etmiştir. Emniyette yaptığımız görüşmeler neticesinde bu sorunun tekrar yaşanmaması adına bu maça özel sadece kağıt bilet satışı yapmayı kararlaştırmıştık.Şehir dışındaki ve çalışma saatlerinden dolayı gelemeyecek taraftarlarımızın haklı serzenişini kabul ediyor ve online satışı yalnızca 2 (iki) adetle sınırlandıracak şekilde satışa sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.