Yıldırım Belediyesi sporcularından büyük başarı

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği 4. Esat Delihasan Kyokushin Karate Turnuvası'nda büyük bir başarıya imza atıldı. 6 farklı ülkeden toplam 210 sporcunun katıldığı turnuvada, Yıldırım Belediyesi sporcuları 50 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 16:00

Yıldırım Belediyesi, 4. Uluslararası Esat Delihasan Kyokushin Karate Turnuvası'na ev sahipliği yaptı.

28-29 Eylül tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen 4. Esat Delihasan Kyokushin Karate Turnuvası'na minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 6 farklı ülkeden toplam 210 sporcu katılarak kıyasıya mücadele etti.

Kıran kırana geçen müsabakaların sonunda, Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada sporcular, 8 birincilik, 14 ikincilik, 14 üçüncülük ve 14 dördüncülük elde ederek toplamda 50 madalya kazandı.

TURNUVAYA YOĞUN İLGİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı merhum Esat Delihasan'ın anısını yaşatmak amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri Kyokushin Karate Turnuvası'na Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Türkiye'den toplam 210 sporcunun katılımıyla büyük bir ilgi olduğunu belirtti.

‘YILDIRIM’I BİR SPOR KENTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ‘Yıldırım’ı bir spor kenti yapmak ve sporu tabana yaymak için çalışmalarımız sürüyor. Tüm hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Yıldırım’ın spor kenti kimliğini güçlendiren hizmetlerimiz şükürler olsun meyveleri veriyor. Geride bıraktığımız 5 yılda; yaz ve kış spor okullarında 20 farklı branşta 199 bin 888 çocuğumuza, kadın spor merkezlerinde 62 bin 307 kadınımıza, sosyal sorumluluk projelerinde 39 bin 586 çocuğumuza, özel gereksinimli bin 821 evladımıza toplamda ise 303 bin 602 vatandaşımıza spor eğitimi hizmeti verdik.’ açıklamasında bulundu.