Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Ramazan ayında üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyesi ve Tophane Rotary Kulübü’nün işbirliğiyle düzenlenen iftar programları, Görükle'deki Nilbel Kafe Koza’da öğrencilere yönelik düzenleniyor. Bu özel iftar sofralarına katılan Başkan Özdemir, öğrencilere destek olma amacını taşıyan çeşitli açıklamalarda bulundu.
İftar saati öncesinde öğrencilere yemek servisi yapan Başkan Özdemir, aynı zamanda onlarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Başkan Özdemir, “Siz bizim geleceğimizsiniz. Bu nedenle önceliklerimiz arasında yer alıyorsunuz. Eğitim hayatınızı en iyi şekilde tamamlayabilmeniz için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Özdemir, öğrencilere Kent Lokantası gibi sosyal olanaklardan da yararlanmalarını önerdi ve Koza Kütüphanesi’ni 24 saat hizmete sunduklarını hatırlattı.
Öğrenciler, düzenlenen iftarın kendileri için çok faydalı olduğunu ve bu tür etkinliklerin çok değerli olduğunu dile getirdi. Ayrıca, sosyal etkinlikler için daha fazla alan talep eden öğrenciler, bu tür desteklerin kendilerini motive ettiğini belirttiler. Başkan Özdemir, öğrencilere yardımcı olmak adına çeşitli projeler geliştireceklerini söyledi.
İftar programı, Başkan Özdemir’in öğrencilerle birlikte iftar yapması ve sohbetin ardından son buldu. Nilüfer Belediyesi’nin öğrencilere sunduğu bu tür etkinliklerin, hem dayanışma ruhunu pekiştirdiği hem de öğrencilerin şehirle olan bağlarını güçlendirdiği ifade edildi.