Osmangazi’nde unutulmaz bir akşam: Balkan müziği şöleni

Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği konserle, ilçede Balkan müziği rüzgarları esti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, unutulmaz anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 14:24

Osmangazi Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Balkan Rüzgarı konseri, vatandaşları bir araya getirdi. Ziraat Parkı’nda gerçekleşen konser, unutulmaz bir geceye sahne oldu.

Osmangazi Dünya Müzikleri Orkestrası’nın eşsiz performansı, Hatice Çiçek, Saynur Eren Süleymanoğlu ve Menteşeli Cengiz gibi deneyimli sanatçıların güçlü sesleriyle birleşince, ortaya muhteşem bir müzik şöleni çıktı. Balkanların sevilen şarkıları, izleyenleri coşturdu ve herkesi dans etmeye davet etti. Osmangazi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ise geceye ayrı bir renk kattı.

Konsere katılan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, vatandaşların yoğun ilgisi karşısında memnuniyetini dile getirdi. Esendemir, “Kültür ve sanatın şehrimize kattığı değer inancındayız. Bu tür etkinliklerle hem vatandaşlarımızın bir araya gelmesini sağlıyoruz hem de onlara güzel bir akşam yaşatıyoruz. Sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.