Osmangazi'de genç yetenekler parlayacak!

Osmangazi Belediyesi, çocukların ve gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için ücretsiz atölye çalışmaları düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 20:52

Osmangazi Belediyesi, çocukların ve gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kapsamlı bir atölye programı başlatıyor. Robotik kodlamadan el becerilerine, müzikten duygu yönetimine kadar birçok farklı alanda düzenlenecek atölyelerle, gençlerin hem eğlenerek hem de öğrenerek geleceğe hazırlanması hedefleniyor.

13 FARKLI BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Çocuk ve Genç Yetenek Atölyeleri, Emek Yetenek Evi ve Hüdavendigar Yetenek Evi'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Robotik kodlama, elektronik atölyesi, gündelik yaşam becerileri, duygu atölyesi, gitar, el becerileri, anne masal atölyesi gibi 13 farklı branşta düzenlenecek atölyelerde, katılımcılar hem eğlenecek hem de yeni beceriler kazanacak.

NEDEN BU ATÖLYELER ÖNEMLİ?

Çok yönlü gelişim: Çocukların ve gençlerin farklı alanlarda yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor.

Üretken bireyler: Katılımcılar, tüketen değil üreten bireyler olarak yetişiyor.

Sosyalleşme: Farklı yaş gruplarındaki çocukların ve gençlerin bir araya gelerek sosyalleşmelerine katkı sağlıyor.

Ücretsiz eğitim: Herkesin eşit fırsata sahip olmasını sağlayarak, ekonomik durumdan bağımsız olarak eğitime erişimi kolaylaştırıyor.

NASIL KATILABİLİRİM?

23 Eylül'de başlayacak olan atölye çalışmalarına katılmak isteyenler, Instagram'da "osmangazibldgsm" hesabını takip ederek ön kayıt formunu doldurabilirler. Farklı gün ve saatlerde düzenlenecek olan atölyelere, katılımcılar birden fazla kayıt yaptırabilirler.