Osmangazi'de festival havası: Köylerde şenlik zamanı

Osmangazi Belediyesi, köylerdeki eski panayır geleneğini yaşatmak amacıyla düzenlediği "Köyümüzde Şenlik Var" etkinliklerine devam ediyor. Etkinliklerin 18'incisi Dobruca Mahallesi'nde gerçekleştirildi ve gençten yaşlıya herkesin katılımıyla coşkulu bir atmosfer oluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 18:21

Osmangazi Belediyesi, köylerdeki geleneksel panayırlara yeniden hayat vermek amacıyla düzenlediği "Köyümüzde Şenlik Var" etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinliklerde, her yaştan vatandaş gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Köyümüzde Şenlik Var" etkinliklerinin 18'incisi, Dobruca Mahallesi'nde düzenlendi. Eskiden köylerde büyük ilgiyle takip edilen panayırlara atıfta bulunan bu etkinlik, festival atmosferinde geçti. Hem erkekler hem kadınlar, yaşlılar ve gençler yoğun katılım göstererek eğlenceli anlar yaşadı.

Mahalle meydanında kurulan oyun parkurlarında çocuklar keyifle oynarken, yetişkinler de Osmangazi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun seslendirdiği hareketli şarkılar eşliğinde coşkulu bir gün geçirdi. Etkinlik kapsamında yapılan yemek yarışması ve tavla turnuvasında başarılı olan katılımcılar, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Şenliğe Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dobruca sakinleri, bu keyifli etkinliği düzenleyerek onlara eğlenceli anlar sunduğu için Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti.