Osmangazi’de beşinci açılış! 4 hizmet tek binada hizmet verecek

Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'nde dört hizmeti tek bir binada bir araya getirerek vatandaşlara sunmaya başladı. Açılışlarla birlikte kütüphane, muhtarlık, sağlık ocağı ve gelişim merkezi tek binada hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 13:40

Osmangazi Belediyesi vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.

Mehmet Akif Mahallesi’nde 4 hizmeti aynı anda hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, Ekim ayı boyunca dört açılış ve bir temel atma töreni gerçekleştirdi.

Ekim ayı sonuna kadar 6 hizmetinde açılış töreninin yapılması planlanıyor.

Osmangazi Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete açtığı Kütüphane, Muhtarlık, Sağlık Ocağı ve Gelişim Merkezi ile tek binada vatandaşlara hizmet verecek.

BAŞKAN AYDIN’DAN SPOR TESİSİ SÖZÜ

Açılış töreninde konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanın Erkan Aydın,”Bugün altı buçuk ay gibi kısa bir sürede 18 temel atma ve açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Aile sağlık merkezi, OSMEK , kütüphane ve muhtarlık ile dört hizmeti tek binada buluşturduk. Yarın yine başka bir yerde olacağız. Yedi ay kadar bir sürede toplamda 21 açılışı ve temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Bizim mega projelerimiz yok. Halkın parasını heba etmeyecek insanların kendimi mutlu edeceği kütüphaneler ve spor tesisleri yağacağız dedik ve öylede yapıyoruz. Burada doğru bir alan bularak spor tesisi yapacağımızın sözünü de vermiş olalım. Zaman hızlı geçiyor. Bizde hızlı aksiyon alıyoruz. Bu bina hepimize hayırlı olsun" dedi.

MUHTAR OSMAN ŞAHİN’DEN SOSYAL TESİS VE SPOR SALONU TALEBİ

Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Osman Şahin, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için mahalleye sosyal tesis ve spor salonu yapılması gerektiğini vurguladı. 13 bin nüfusa sahip mahalle adına yetkililere seslenen Şahin, bu tesislerin gençlere spor ve çeşitli aktiviteler yapabilecekleri güvenli alanlar sunacağını belirtti. Bu talebin, gençleri olumsuz alışkanlıklardan koruyarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacağına dikkat çekti.

“BAŞKANIMIZIN VERDİĞİ MÜCADELEYİ GÖRÜYORUM”

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ise etkinlikte yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Erkan Başkanımı bir kez daha kutluyorum. Bir toplumun ilelebet yaşayabilmesinin koşulu düşünebilen ve toplumun haklını savunan bir gençlik yaratmaktır. Bu da ancak bağımsız, laik bir eğitim ile olur. Başkanımızın kütüphane ve eğitim alanında verdiği mücadeleyi görüyorum. Bugün çok amaçlı bir kompleksi hayata geçiriyor. Topluma kente ve mahalleye bu güzel hizmetleri kazandıran herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLMAK KOLAY DEĞİL”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konuşmasında “Hizmeti her yere götürmek için çalışan Erkan Başkanı buradan kutluyorum. Siyasetçi olabilirsiniz ama gönüllerin başkanı olmak o kadar kolay değil. Gönüllere girmişsen sen gerçek bir başlansın demektir. Bizim düşüncelerimiz birbirinden farklı olabilir ama kamu yöneticisi herkese eşit ve saygılı olmalıdır. Buradan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.