Osmangazi Belediyesi, Kamu Spor Oyunları şampiyonu

Osmangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi branşında şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 17:14

Osmangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen bu yılki Kamu Spor Oyunları'nda masa tenisi branşında şampiyonluk elde etti. "Gelin Sporda Buluşalım" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte basketbol, voleybol ve masa tenisi müsabakaları yapıldı.

Masa Tenisi turnuvasında Bursa'nın kamu takımları arasında mücadele eden Osmangazi Belediyesi takımı, Musa Erdanlı, Ufuk Uygun, Yavuz Sezen, Fatih Gonca ve Tural Habipoğlu'ndan oluştu. Grup aşamasında BUSKİ İnsan Kaynakları ve Yüksek İhtisas Doğu takımlarını yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Çeyrek finalde Yüksek İhtisas Batı takımını, yarı finalde ise BUSKİ Top Spin takımını geçerek finale yükselen Osmangazi Belediyesi, son karşılaşmada Bursa Şehir Hastanesi'ni 3-0'lık skorla mağlup etti. Bu zaferle Osmangazi Belediyesi, Bursa şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.