Mahallenin sesi muhtarlarla Nilüfer’de bir araya gelindi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, "Daha güzel bir Nilüfer için birlikte çalışmalıyız" dedi. Toplantıda muhtarların yerel yönetimle olan önemli rolü vurgulandı ve önerilere açık oldukları belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 14:10

Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Hep birlikte daha güzel bir Nilüfer için çalışıyoruz. Her mahallenin sorunlarını adım adım çözerek ilerleyeceğiz” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamak amacıyla mahalle muhtarlarıyla Nilbel Sosyal Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Etkinliğe CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Nilüfer Belediye Meclisi üyeleri, Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, NİLKOOP Başkanı Süleyman Ayyılmaz ve belediye başkan yardımcıları katıldı.

Başkan Özdemir, konuşmasında muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu vurguladı. “Daha güzel bir Nilüfer için el birliğiyle çalışıyoruz. Herkesin fikrine açık olmalıyız; bu kenti birlikte yönetmeliyiz. Ortak akılla hareket ederek, her mahallenin sorunlarını birlikte aşacağız” şeklinde ifade etti.

Mahallelerde eşit ve adil bir şekilde yatırımlar yaptıklarının altını çizen Özdemir, muhtarlara “Kapımız her zaman açık. Önerilerinizi bekliyoruz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, Nilüfer’de her günün muhtarlar günü olarak geçmesini vurgulayarak, “Şanslıyız. Muhtarlarımız, dik durarak hizmet üretme konusunda tüm kurumlarla iletişim kurabiliyor” diye konuştu.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Bayraktar ise mahallelerin sesi olduklarını ve vatandaşlarla yerel yönetimler arasında köprü vazifesi gördüklerini belirtti.