Bursa'dan İstanbul'a "Deneyim Paylaşımı" ve ortak çözümler

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız ve ekibi, İstanbul'da Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Kent Konseyi ile işbirliği ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 10:45

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, İstanbul'da düzenlenen Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan çalışmalar hakkında bilgi alındı ve İstanbul Kent Konseyi ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yapılan görüşmeyle sona erdi.

Bursa Kent Konseyi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Yıldız, bağlı daire başkanlıkları ve şube müdürlüklerinden oluşan bir heyet ile İstanbul'da düzenlenen Deneyim Paylaşım Toplantısı'na katıldık.

Düzenlenen toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve ekibinden çalışmaları hakkında bilgi aldık.

Ardından İstanbul Kent Konseyi'ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Başkan Tülin Hadi ve Koordinatör Canem Avcı Şişman'a nazik konukseverlikleri için teşekkür ediyoruz.

Ziyaretimizin son durağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu. Başkan Ekrem İmamoğlu ile biraraya gelerek ortak bölge, ortak deniz, ortak sorunlar alanında işbirliği çalışmalarımız hakkında bilgi paylaştık.”