İnegöl protokolünden 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’na ziyaret

Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’na bir ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:24

Türkiye'nin mobilya başkenti İnegöl, 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı devam ediyor.

1 Ekim Salı günü kapılarını açan fuar, 5 Ekim Cumartesi gününe kadar sürecek.

28 bin metrekarelik geniş bir alanda 145 üretici firma, en yeni tasarımlarını ve trendleri ziyaretçilere sunuyor.

Yurt dışı ağırlıklı olan ve onlarca farklı ülkeden 2 bin üzerinde ziyaretçi gelmesi hedeflenen fuar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

İNEGÖL PROTOKOLÜNDEN FUARA ZİYARET

Fuarı 3’üncü gününde İnegöl protokolü de ziyaret etti.

Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile beraberlerindeki heyet, stantları tek tek dolaştı.

Arslan, Başkan Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Durmuş ile parti yöneticileri ve meclis üyelerinin bulunduğu heyete İTSO ve MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ ile İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan da katıldı.

MODEF fuar alanında stantları tek tek dolaşarak firma yetkilileriyle görüşen protokol üyeleri, hayırlı işler dileğinde bulundu.

‘HEDEFİMİZ FUARDAN EN YÜKSEK VERİMİ ELDE EDEBİLMEK’

Fuar ziyaretine ilişkin açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘Şehir olarak bu fuara hazırlandık. Görüyoruz ki mobilyacılarımız da yeni sezon trendlerini belirleyen özgün tasarımlarıyla çok iyi işler çıkarmışlar. Hedefimiz yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizi hem mobilya anlamında hem şehir olarak en iyi şekilde ağırlayıp bu fuardan en yüksek verimi elde edebilmek.’