İİBF’nin projesine Türkiye Ulusal Ajansı desteği

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerinin yürüttüğü Avrupa Birliği projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanarak desteklenmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 11:59

Erasmus+ KA220 HED Yüksek Öğretim Alanında İş birliği Ortaklıkları kapsamında yer alan projede, İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Kaya yürütücülüğü üstlendi.

Projede Ekonometri Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sevda Gürsakal ve Dr. Öğr. Üyesi Esma Birişçi, İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Funda Özçelik ve Doç. Dr. Burcu Avcı Öztürk, Uluslararası İlişkiler Bölümü Araştırma Görevlisi Fatih Bilal Gökpınar yer alıyor.

PROJEYİ KONSORSİYUM YÜRÜTÜLECEK

Bursa Uludağ Üniversitesi koordinatörlüğünde, toplam 120.000 Euro bütçeli olarak hayata geçirilecek olan bu proje, İspanya'daki Granada Üniversitesi, Litvanya'daki Klaipeda Üniversitesi ve Fransa'daki IESEG School of Management'tan oluşan bir konsorsiyum tarafından yürütülecektir.

MÜFREDATLAR YEŞİL DÖNÜŞÜME UYUMLU HALE GETİRİLİCEK

Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Yasemin Kaya, ‘Bu alanda eğitim alan öğrencilerin yeşil meslekler konusunda bilgi ve beceri sahibi olmalarını ve kariyerlerini bu yönde geliştirebilmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Proje ile aynı zamanda iktisadi ve idari bilimler müfredatlarının, yeşil dönüşüme uyumlu hale getirilmesine de katkı sağlamayı amaçlıyoruz.’ açıklamasında bulundu.