Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), Ramazan Bayramı’nı anlamlı bir etkinlikle değerlendirdi. GESİAD üyeleri, Adıyaman’da 6 Şubat depreminin ardından kurulan konteyner kentte kalan çocuklarla bayramı birlikte geçirerek onlara neşe dolu anlar yaşattı.
Bayram tatilini bölgedeki çocuklara destek ve moral vermeye ayıran GESİAD heyeti, dernek başkanı Tolga Papatya öncülüğünde Adıyaman'a giderek çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi. Konteyner kentte oyun alanı kurulmasından, tiyatro gösterileri ve geleneksel Hacivat-Karagöz oyunlarına kadar birçok etkinlik, çocukların yüzünü güldürdü.
Ayrıca Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklar için özel gösterimler ve sinema etkinlikleri düzenlendi. GESİAD üyeleri, kendi imkanlarıyla temin ettikleri hediyelerle çocukları sevindirdi, alışveriş etkinlikleriyle de bayramın coşkusunu yaşattı.
GESİAD Başkanı Tolga Papatya, “Depremin üzerinden zaman geçmiş olsa da etkileri sürüyor. Biz de bu kez çocukların ruhuna dokunmak, onlara umut ve neşe taşımak istedik. Oyunlar, tiyatrolar ve küçük sürprizlerle onlara unutamayacakları bir bayram yaşatmaya çalıştık” dedi.
Papatya, yapılan etkinliklerin çocuklar kadar kendileri için de anlamlı olduğunu vurgulayarak, “Bir çocuğun gülümsemesi, verdiğimiz her emeğe değiyor. Bu süreçte katkı sağlayan tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.