GEMTAR zeytinyağlarına Giresun'da yoğun ilgi

Gemlik Belediyesi'nin markası GEMTAR zeytinyağları, kardeş şehir Giresun'da halkla buluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2025 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2025 16:56

Giresun Belediyesi'nin GİRMAR satış noktalarında yer alan GEMTAR zeytinyağları, büyük ilgiyle karşılandı. Katkısız Gemlik zeytinlerinden üretilen bu ürünler, yöresel ürünlerin sergilendiği raflarda Giresunlu tüketicilere ulaşıyor.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gemlik zeytininin dünyanın en kaliteli sofralık zeytini olduğunu vurgulayarak, bu markayı ülke genelinde tanıtmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

‘GİRESUN'DA DA GEMLİK'İN EN DEĞERLİ MARKASI RAFLARDA’

Başkan Deviren, Gemlik ve Giresunlu hemşehrileriyle birlikte ilçelerini daha güzel hale getirmek için birlikte çalıştıklarını ifade etti.

Bu dayanışma ruhuyla, Giresun'da da Gemlik'in en değerli markasını raflarda yer verdiklerini belirtti. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile yöresel ürünleri güçlendireceklerini ve kentlerini kalkındıracaklarını vurguladı.