Gemlik'te kan donduran olay: Zanlılar tutuklandı!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 25 yaşında bir genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 19:29

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen bir olayda, 25 yaşındaki Süleyman Şahin, silahla vurularak hayatını kaybetti. Olay, 12 Eylül 2024 tarihinde Gençali Mahallesi Kumsaz mevkiinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Şahin ile aralarında daha önceden husumet bulunan A.A. (22) ve H.E.Ş. (19) arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şüpheliler, Şahin'e ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI VE TUTUKLANDI

Olaydan sonra kaçan şüpheliler, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan A.A. ve H.E.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturma, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince titizlikle sürdürülüyor. Olayın tüm boyutlarıyla aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.