Çınarönü Kapalı Spor Salonu açıldı!

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çınarönü Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 11:41

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çınarönü Kapalı Spor Salonu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Oktay Yılmaz, “Kentin ana unsuru insandır. Her yaptığımız fiziki mekanda ona göre yatırımlarımızı yaptık. Uyumayan kütüphane örnek gösterilen bir proje oldu. Bu mekanın da inşası böyle bir hikaye. İki okulumuza ve mahallemize hizmet edecek. Burası hem kadın spor merkezi olarak hem de okulların açılmasıyla birlikte beden eğitimi olarak hem de okul dışında geçenlerin faaliyet göstereceği çok fonksiyonlu bir yer. Yeni semt pazarları oluşturduk, kütüphaneler kazandırdık. Sayıları 22 tane olan spor merkezi kazandırdık. Burada Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın destekleri çok büyük. Sporla birlikte biz çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Takım ve ekip ruhunu paylaşmayı öğreniyorlar. Kazanmak için çok çalışılması gerektiğini çocuklarımız sporla öğreniyor. Yıldırım’ı birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, “İlçemizde yapılardan ibaret olmadığı anlayışıyla kapalı spor salonumuzun açılışını yapıyoruz. Böyle tesislere ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Lokasyon olarak çok iyi bir yerde ve burası hiç boş kalmayacak. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çınarönü Kapalı Spor Salonu kesilen kurdeleyle hizmete açılmış oldu.