Bursa Yenişehir'de Köfteci Yusuf'a destek buluşması

Domuz eti skandalıyla ülke gündemine oturan Köfteci Yusuf’un Yenişehir şubesinde, Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in çağırısıyla büyük bir kalabalık toplandı ve firmaya destek açıklamalarında bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 14:21

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, halkı öğle yemeği için Köfteci Yusuf’un Ekmek Arası Y şubesine davet etti. Bu etkinlik, Yenişehir halkının kendi markalarına sahip çıkma konusundaki kararlılığını göstermesi açısından büyük bir anlam taşıyordu. Başkan Özel, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Yenişehir, kendi markasına sahip çıkıyor" ifadesiyle bu durumu vurguladı.

Köfteci Yusuf'un yanında durma kararlılığını ilk günden beri sürdürdüğünü belirten Başkan Özel, sosyal medyada yaptığı çağrının ardından halkın yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Öğle saatlerinde, saat 14.00'te Köfteci Yusuf’un Ekmek Arası Y şubesinde buluşan vatandaşlar, destek mesajları paylaştı. Bu buluşmaya, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli dernekler de katıldı; bu sayede etkinlik daha geniş bir kitleye ulaştı.

ŞEHİR DIŞINDAN GELENLERDE OLDU

Başkan Ercan Özel, buluşma etkinlikte yaptığı açıklamada, "Köfteci Yusuf'un yanında durma kararımızı her zaman koruduk. Bugün burada, halkımızla bir araya gelerek bu markayı desteklemek için toplandık. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve yerel esnaf odalarıyla birlikte bu etkinliğe katılan herkes, Yenişehir'in gücünü bir kez daha ortaya koydu. Bursa ve Bilecik'ten gelen misafirler de aramıza katıldı, bu bizim için büyük bir mutluluk. Biz, Köfteci Yusuf'a sonuna kadar güveniyoruz ve bu markanın hak ettiği itibarı yeniden kazanacağına inanıyoruz" dedi.